Pages

Wednesday, January 11, 2012

Mushrooms


This year we are experiencing a rather cold winter in Datca. Rainy, windy and gray days following one another. Although its not so much fun to have my daily walks in this kind of weather, I am still forcing myself just to see the different kind of mushrooms I am started to see around. Some are very cute, some are very evil looking. I should have to learn who is who very soon, in order to welcome them to my kitchen..Do you know any good book or site??

Bu yıl Datça'da kış eski yıllara göre oldukça soğuk geçiyor.Gri,rüzgarlı,yağmurlu günler birbirini kovalayıp duruyor. Bu havalarda günlük yürüyüşlerimi yapmak çok keyifli olmasa da, son günlerde ortalıkta bolca görülmeye başlayan mantarları gözlemek adına kendimi dışarıya çıkmaya zorluyorum. Aralarında çok güzel görünenleri de var, şeytan gibi görünenleri de.. Onları mutfağıma davet etmeden önce kim kimdir doğru bir şekilde öğrenmeyi gerçekten istiyorum. Bu konuda bildiğiniz iyi bir kitap ya da intarnet sitesi var mı??

4 comments:

  1. I would be too scared to ever pick and eat any mushroom in the wild. I need mine to come from the grocery store!

    ReplyDelete
  2. Ayşegül hanım çevrenizdeki insanlar zehirli mantarları daha iyi bilirler,her yöreye göre mantar türleri mevcut,sakın zarar verecekleri toplamayın ,saygılarımla.

    ReplyDelete
  3. I would be scared to eat wild mushrooms but they would be yummy. Good luck with your research. I hope all is well with you and your loved ones.
    Take care!
    Jennifer:)

    ReplyDelete
  4. Magnificent Mushroom. Well "captured".

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin