Pages

Wednesday, September 12, 2012

September in Datca


I spent the weekend in İstanbul to attend the wedding of a dear cousin of mine.As its been almost 6 months since my last visit, it was pretty difficult to adjust the big city life; like waiting in the traffic for 2 hours to pass the bridge, to walk in crowded streets surrounded with impatient and sullen faced people, fast pace of life etc.Once again I feel that we are so lucky to be able to make the decision to live in this small Mediterranean town.

September in Datca is just beautiful. No more very hot days..Weather and the sea tempreture at its best with rather empty beaches to enjoy. These photos taken last evening by hubby, while Hera and I walking at the beach to collect some driftwood..

Geçtiğimiz hafta sonunu çok sevdiğim bir kuzenimin düğününe katılmak için İstanbul'da geçirdim. Son kez İstanbul'a gitmemin üzerinden neredeyse 6 ay geçmiş, ve her seferinde olduğu gibi büyük şehirdeki hayat beni yine şaşırttı..Karşı tarafa geçmek için trafikte 2 saat araba içinde beklemek, sabırsız ve asık suratlı insanlarla dolu kalabalık sokaklar, hayatın hızlı akıp gidişi....Yine her seferinde olduğu gibi, Datça'da yaşamaya karar verebilecek kadar şanslı olduğumuz için şükrettim..

Datça'da Eylül ayı ise tek kelime ile muhteşem. Artık o yakıcı sıcaklar kalmadı. Havanın da, deniz suyunun da sıcaklığı tam kıvamına geldi, üstelik bir de yaz kalabalığı her geçen gün biraz daha azalmaya başladı..Bu fotoğrafları ise sevgili, dün akşamüzeri Hera ile beraber sahilde dolaşırken çekti...

2 comments:

  1. Lovely. I like the way you describe the pace, and how it's changed for you.

    ReplyDelete
  2. Merhaba,
    Her yıl 1-1,5 ayımız Datcada geciyor..Biz ailecek Datca aşıklarıyız...Blogunuza resimlere baktıkca icim eridi..Ne kadar özlemişim..Halbuki Ekim ayı sonunda ordaydık, sevgiler aşkımız Datcaya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin